Ook al is het in de wereld roerig, angstig, onrustig en is er geweld, door je met Christus te verbinden kan je in volledige rust en stilte zijn en blijven. Je kunt dan de pure Levensvreugde door je heen voelen stromen, ook al is het om je heen onrustig. Je blijft dan uit de wereld, de schepping van god.

Dan ben je verbonden met de Christus in jezelf, die je meer dan alles mag liefhebben. Daarbij mag je je beseffen dat in al het leven Christus aanwezig is en dat je ook deze Christus in de ander mag liefhebben. Dan is er geen verschil meer, geen haat, wraak, angst, strijd etc.

Dan is er allen nog maar Genade, Onvoorwaardelijke Liefde, Vrede en Geduld. Dit is wat de mensheid weer mag gaan inzien, dat ze in de kern alleen maar Christus zijn en ernaar kunnen gaan leven, dan houdt alle strijd in hun en om hun heen op en kan er Vrede en Liefde ontstaan.

Moeder Maria