Een groot gedeelte van de mensheid is nog niet wakker en laat zich van alles aanpraten en misleiden via de media. Een ander gedeelte van de mensen begint wakker te worden en heeft in de gaten dat het niet allemaal klopt wat ze verteld krijgen. Een aantal van hen komen in opstand tegen alle regeltjes die ze opgelegd krijgen.

De mensheid wordt belogen, bedrogen, misleid, opgesloten en geëlimineerd. Dat is tenminste het plan van god, om zijn spel uit te spelen en een nieuwe hemel een aarde te scheppen. Maar er is nog altijd Christus en als je in Hem Geloofd en Vertrouwd en je Zijn weg loopt zal je van dat alles geen last hebben en kan je in alle rust en vrede blijven. Want strijd lost niets op en roept alleen nog meer strijd op.

Alleen het Gedrag als Christus zal je uit deze toestand kunnen halen. Door als te Hem worden en het grote Genade Licht uitstralen naar alles en iedereen zodat god en zijn hele schepping en schepselen verlost kan worden en we allemaal naar huis kunnen gaan.

Moeder Maria